€urodivers

Diving is fun!!


         

Uitgebreide Introductieduik

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de onderwaterwereld. De Eurodivers biedt jou de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te leren maken met deze wereld. Tijdens de introductieduiken maak je in 4 avonden kennis met de basis begrippen van het duiken. Een goede voorbereiding voor het eerste duikbrevet, bijvoorbeeld Padi openwater.

Voor het bedrag van € 10,- bieden wij een introductieprogramma waarin u een indruk krijgt van onze club en waarin gepassioneerde duikers u graag kennis bijbrengen. Deze introductie start 17oktober op de dinsdagavond (clubavond) om 20.00 uur. Waarbij we vanaf 20.45 uur het subtropisch zwembad "De schatberg" te Sevenum volledig tot onze beschikking hebben. De minimale leeftijd voor de cursus is 14 jaar en iedereen die interesse heeft is welkom.

Bij aanvang van de introductieduik zal er gekeken worden naar de voorkennis en indien gewenst het programma aangepast worden.

Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Ron Berkhout op telefoonnummer (077) 465-3789. Voor informatie over opleidingen klik hier.

 

Inschrijven kan via het email adres:

ahsportactie@eurodivers.nl

Vermeld hierbij duidelijk je naam, leeftijd, email adres en telefoonnumer.