€urodivers

Diving is fun!!

De club

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze duikclub, de Eurodivers!  Graag willen we laten zien wat wij als vereniging te bieden hebben. De site bevat antwoorden op de meest gestelde vragen. Zie het maar als een eerste kennismaking met onze club.

Eurodivers is een gezellige duikclub. Het hele jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd. ‘s Winters hebben we in het zwembad “de Schatberg” zwem-, snorkel- en duiktrainingen. Gedurende de wintermaanden hebben we verschillende thema-avonden, waar we verder in gaan op de verschillende aspecten van het duiken zoals fotografie, reddingsoefeningen en veel meer.

In de zomer duiken we iedere dinsdagavond volgens een vast programma in één van de vele plassen in Noord- en Midden-Limburg. In het weekend wordt er ook veel gedoken. De Eurodivers spreken dan met elkaar een duikplaats af. Lucht is voor ons geen enkel probleem. We hebben een eigen luchtcompressor waar we tegen een zeer laag tarief onze duikflessen kunnen vullen.

Kortom, we zijn een gezellige duikclub waar we veel met elkaar optrekken en allerlei aspecten van het duiken met elkaar uitwisselen.

Tot binnenkort aan de waterkant of in het zwembad! Voor meer info kijk in het sub menu