€urodivers

Diving is fun!!

Buitenwater seizoenHet buitenseizoen vindt plaats in de maanden mei tot en met september. Voor het duiken in het buitenwater is een speciale duikagenda ontworpen waarin de duikstekken en de verzameltijden zijn opgenomen. Zo weet je voor iedere dinsdagavond waar de club gaat duiken. Op de verzamelplaats tref je alle clubleden en is er een mogelijkheid tot carpoolen. De duikplassen zijn bereikbaar m.b.v. de auto binnen een uur. In dat uur kan je nog even gezellig bijkletsen en een duikplan afspreken. De meeste duikplassen vind je in het Brabantse en Limburgse landschap.

Voor de zoutwateractiviteiten duiken we vooral in Zeeland in de Grevelingen en de Oosterschelde. Voor de ervaren duikers zijn er nog mogelijkheden om deel te nemen aan Noordzee duiken.

Aan de waterkant kiezen we een buddy. Het leukste is als je tijdens het duikseizoen wisselt qua buddy. Op deze wijze leer je spelenderwijs iedereen kennen en doe je de nodige duikervaring op.

Om de onderlinge band te versterken organiseren we natuurlijk ook de nodige duiken met aan het eind een barbecue.

Om je oriëntatie onderwater te verbeteren nemen we deel aan een kompasduik in een plas in het Belgische Mol met zijn beeldentuin onderwater.

Rond september kun je deelnemen aan een kampeerfeest waarin tevens de duiker van het jaar wordt uitgeroepen.


Ben je een fanatieke duiker dan kun je nog duiken op zaterdag en op zondag. Duikers spreken dan onderling af. Bel even op en je duikt ook mee