€urodivers

Diving is fun!!

Introductie Duiken


Omdat duiken iets is waar je niet zomaar even aan begint organiseren de Eurodivers op gezette tijden zogenaamde introduiken en open dagen.

Bij onze introduiken kun je kennis maken met de duikuitrusting en het ademhalen onder water. Op een dergelijk avond kan je onder begeleiding van een getrainde duiker in het zwembad eens ervaren wat duiken is. Je krijgt hierbij eerst een stukje theorie en wat zwem- en snorkeloefeningen. Daarna ga je met een duikuitrusting langzaam onder water. Introduiken in het zwembad vindt plaats in kleine groepjes zodat je een eigen buddy (mededuiker) hebt die je begeleidt en die je vragen over duiken kan beantwoorden. Voor introduiken is opgave vooraf verplicht.
 

Op de opendagen openen we onze deuren voor een breder publiek. We geven op die dagen inzicht in veel aspecten van de duiksport. Er zijn dan standjes met informatie en ook worden er demonstraties verzorgd. Ook nu is er voor geïnteresseerden een mogelijkheid om je op te geven voor introduiken die dan worden gehouden.